De opleiding tot

Official Zession Powerwalk Trainer

Word samen met je klanten fitter,

geniet van de buitenlucht en de gezelligheid.

Ben je al powerwalk trainer? Ook dan kun je terecht bij de Powerwalkschool voor Masterclasses.

Klik hier voor de gratis online infosessie van 30 minuten.

Dit is het moment voor omscholing.

Tijdelijk met kick-off-korting èn bonus!

"Ze willen met jou naar buiten!..."

Want jij bent hun voorbeeld!

Daar sta ik, in 't midden, de 5e van links. Je ziet het zo niet aan mij. Mijn rug en liezen zijn flink geblesseerd na jarenlang toptraining aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Eerlijk gezegd kwam het door mezelf. Ik had al een slechte rug, maar ik wilde persé naar die school in Den Haag! Jarenlang daarna liep ik van arts naar Ziekenhuis totdat ik wist hoe ik het zèlf kon voorkomen om in een rolstoel te belanden en toch een leuk leven te hebben! Dus ik ging aan de slag!

Zo kwam ik met powerwalking in aanraking. De opleiding die ik hiervoor volgde zette ik direct om in cursussen en 7 jaar lang heb ik daar veel plezier aan beleefd als trainer maar ook mijn deelnemers waren super enthousiast. Het lukte goed met die rug van mij, maar het werkte ook goed met alle lichamelijke problemen die mijn deelnemers hadden. Van overgewicht tot kunstknie, ze konden allemaal wel powerwalken! Alleen... ik kon niet in mijn uppie dit aan heel Nederland leren. Ik was 24 jaar en werkte fulltime. Mijn bedrijf had ik ernaast en er was toen nog geen internet.

Karen, 14 jaar, Koninklijk Conservatorium

Hoe kan ik nou zorgen dat iedereen leert Powerwalken???

Wat kon ik doen op mijn 24e zonder internet? 

Ik wil graag mensen helpen bij het fitter worden. Ik gun ze dat ze meer energie krijgen. Ik wil ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Ik wil ze leren hoe ze er niet als een berg tegenop hoeven te kijken om in beweging te komen. Ik wil dat ze thuiskomen en zeggen: 'wauw, wat was het weer genieten buiten, wat voel ik me een stuk blijer'. 

Maar ik kan dat allemaal wel willen,  maar wie wil er nou Powerwalken? Zo raar met je armen, het ziet er zo gek uit en is dat nou echt leuk om te doen?

Hoe krijg ik anderen zo ver om ook les te gaan geven? Hoe leg ik uit dat ik niet in m'n uppie heel Nederland kan leren powerwalken? 


Het is me gelukt!

Járen heb ik er over gedaan, gelukkig is er intussen internet, ik heb veel getest en de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in alle voorbereiding en systemen. Inmiddels bestaat de Powerwalkschool al sinds 2015. Nu zijn er vele leuke trainers die mijn missie en visie snappen. De ruim 70 ZessionTrainers die nu lesgeven zijn de echte doorzetters. Ik ben zo enorm trots op ze. ♥


De Official Zession Powerwalk Trainers

 • kennen de veilige powerwalk looptechnieken
 • zijn positief en enthousiast
 • zijn onafhankelijk en ondernemen zelfstandig
 • stellen hun eigen groepen samen
 • kunnen direct  na de opleiding lesgeven
 • helpen hun deelnemers met het verbeteren van conditie en spierkracht
 • geven landelijk de cursussen Easy Powerwalk en Start to Powerwalk
 • kunnen bijscholen in cursussen voor ouderen, jongeren, zwangere vrouwen, mannengroep en binnenkort een gloednieuwe doelgroep...

"Jammer dat je geen 10 sterren kan geven"; Merel

Waar kan ik mijn 10 sterren kwijt voor deze opleiding?

Merel Groenenveld - Voedingscoach

Ik kan nu echt alle klanten gepaste beweging bieden

Wendy Vermeulen - 

Personal Trainer /

Atletiek Trainer

Hell yeah, wat is er veel mogelijk met deze methode! 

Anne-Marie van der Steen - Yogadocent

Wat gebeurt er in de opleiding?

Verplichte modules

Je start altijd eerst thuis, online, met de 12 modules. Je verwerkt alle opdrachten en vragen via de Online Powerwalk Academy en in je werkboek. Als je werkboek volledig ingevuld is ingeleverd kun je deelnemen aan Praktijkdag 1.

Praktijktrainingen

In Vught krijg je de Praktijktrainingen.
In de eerste training leer je de eerste 2 powerwalktechnieken,
je leert de cursus Easy Powerwalk en Start to Powerwalk en

je leert alles over goed lesgeven, leiderschap, veiligheid en variatie.
Zodra je lesgeeft kom je terug voor de 2e en 3e Praktijktraining en 
in de jaaropleiding zelfs 5 keer.

Business Coaching

Ook al kun je al heel veel zelf, je krijgt business coaching op maat. Of je nu wel of geen bedrijf hebt, we gaan er voor zorgen dat je alles begrijpt, onder controle hebt en lekker van start kunt met je eigen groepen. Een CoachCall is erg verhelderend, we helpen je met je verdienmodellen, combineren/inpassen van je eigen diensten, sales en marketing. We hebben een online Trainersgroep waar je na de opleiding kosteloos altijd terecht kunt met je vragen. Let's Move, let's Powerwalk

Vervolg

Maar er is meer! Véél meer! Het mag, als je het leuk vindt. 
Er zijn speciale masterclasses, er is een professionaliseringsdag, er is een VIP-dag en er is een vervolgopleiding om nog méér powerwalktechnieken te leren!
Er komt nog meer, voor wie door wil groeien.
Wil je het meemaken? Wil je je verder ontwikkelen als je er zin in hebt?
Wij maken het mogelijk, je kunt je klanten steeds beter helpen, je bent van harte welkom.

De Powerwalkschool heeft een nieuwe lesmethode en nieuwe cursussen die de trainers kunnen geven als ze dat leuk vinden.

Zo zorgen we dat we echt iedereen in Nederland kunnen helpen met fitter worden.

Start vandaag nog met de opleiding!

Heb je in de infosessie al je vragen al gesteld, nachtjes erover geslapen en weet je nu zeker dat je ook graag mensen wilt helpen om in beweging te komen door middel van keileuke Powerwalk Trainingen?

Ga je niet meer wachten tot de volgende klas? 

Wil je vandaag nog thuis starten met de eerste 3 modules?

Klik dan op deze knop

Er zijn minstens 5 Zession Powerwalk Trainers

per woonplaats nodig.

We willen heel Nederland

fitter

laten worden met veilige powerwalk looptechnieken.

Ook mensen die geblesseerd of ziek zijn (geweest) ♥

Ruim 100 deelnemers per week in Friesland

Sietske Nicolai - Olterterp 

Fokelina Sijtsma - StiensRuim 100 deelnemers per week in Amsterdam 

Sandy Twaalfhoven

Merel Groeneveld 

Johanna Aalders


Ruim 100 deelnemers per week in Noord en Zuid Limburg 

Anita Schouren - Blerick

Ingrid Hermans - Venlo

José Middendorp - Heerlen

Linda Knubben - Landgraaf

Klaar voor de start, vandaag nog beginnen?

Bij Zession is Powerwalk extra veilig

Powerwalking bij Zession is een echte training

 1. onvergelijkbaar met Powerwalk clubjes
 2. het is géén speedwalk
 • het is veilig voor het lichaam
 • laagdrempelig instapniveau
 • veilige powerwalktechnieken
 • een total body-workout

En dan ben je Zession Trainer... en dan?

Eerst lesgeven aan je eigen groepen Easy Powerwalk en Start to Powerwalk

Basis opleiding

Aanmelden voor de vervolgopleiding of PowerwalkDance I + II 

Vervolgopleiding

In de Powerwalk Community deel je je expertise met alle powerwalkfans 

Community

Masterclasses voor Zession Trainers 

en ook voor externe powerwalk trainers 

TrainTheTrainer