Video Aspect Ratio: 16:9

Thuistraining Powerwalk Zession

Fitter worden in 30 dagen vol opdrachten en tips.

Leer hoe je in 45 minuten 5 kilometer powerwalkend kunt afleggen.

Pittig!
Maar, anders kan ik mijn conditie ook niet verbeteren. Die was al goed maar nu ga ik pas echt als een speer.
Danielle - Nuland
Opbouw vanaf 0
Ik ben zo blij dat ik op eigen tempo en eigen moment op de dag toch lekker aan mijn conditie kan werken. Nooit gedacht dat ik hier zoveel energie uit zou halen.
Meike - Zaltbommel
De community groeit
Als voormalig hardloper is dit de ideale oplossing voor mij. Powerwalk! Alleen maar toch samen gezelligheid met de mensen die ook deze training doen! 
Belinda - Schijndel
Thuistraining Powerwalk
Thuistraining Powerwalk

 Thuistraining Powerwalk – Meld je aan bij onze community en ontdek of Powerwalk iets voor jou is!

Powerwalktrainingen geef ik al  ruim 29 jaar. Met al mijn ervaring kan ik je zeggen dat Powerwalk voor iedereen geschikt is. Voor alle leeftijden en voor ieder lichaamstype. Je kunt zelf bepalen tot hoe ver je wilt gaan.

In de loop van de jaren zag ik de Persoonlijk-Record-verbeteraars, de Genieters, de Bijkletsers, de Gezondheidsfreaks en de Alleen-Karen-Krijgt-Mij-In-Beweging deelnemers. 


Allemaal hebben ze één ding gemeen: buiten sporten in de natuur. Dat vinden zij allemaal heerlijk om te doen. Het is de frisse lucht, het zijn de bomen, het is het moment van je hoofd leegmaken, de kracht die je uitoefent met iedere stap. Het is de energie die je opneemt en die vrijkomt. 

Dat is óók Powerwalk!