Nieuwe groepen in Boxtel en Vught

Twaalf weken samen aan de slag

Gezonder worden en overtollig vet kwijtraken, dat gaan we doen, 12 weken samen werken en testen.


Geen dieet, geen verkoop van dieetproducten, geen recepten, geen calorieën meer tellen, geen gejojo meer of fake-hulp.

Geen bootcamp of afbeulerij. Geen ongelukkig gevoel meer.

♥ Het komt goed en het gaat snel beter ♥

We laten wat weg, we voegen wat toe, we testen, we houden rekening met jouw bioritme, je dagritme, je hormonen, je mogelijkheden, je lichaam, je mind en je toekomst. 

Na 12 weken weet je precies wat voor jouw lichaam goed werkt als het gaat om voeding en beweging, zodat je zelf verder kunt doorgaan op een slimme manier met behoud van een keileuk leven.

Je voelt je snel fitter op een super laagdrempelige manier.

Slim fitter worden door een goed beweeg- en leefplan

Meld je aan als je er 3 maanden voor wilt gaan

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Traject PowerwalkSlimFit

Samen sparren, samen in beweging, samen intensief aan de slag met jouw gezondheidsdoel of afslankdoel, samen successen delen is gewoon heel fijn ♥


 • Wekelijks nieuwe kleine opdrachten
 • Je gaat verschillende gewoontes testen
 • Je leert hoe je lichaam werkt
 • Je gaat controle krijgen over je gedrag
 • Je gaat lichter worden als je overtollig vet hebt
 • Je hebt mij als je door je dalletje gaat
 • Je gaat op een andere manier naar bewegen en gezondheid kijken
 • Afslanken, diëten, weegschalen en bewegen zullen geen negatieve emoties meer oproepen
 • 12 weken samen werken aan jouw doelen
50%
Houd me op de hoogte via mail


Karen: "Ik wilde gezonder worden na medicatiegebruik. Een paar kilo eraf zou leuk zijn dus ik ging testen of ik het zou kunnen. Vroeger heb ik een dieet gehad om áán te komen. Zelf help ik al sinds 1992 mensen met afslanken dmv leefstijlverandering. Dus ook al weet ik er alles van, ik had nog niet het gevoel, de ervaring. Nu wel!"


"Dankzij het programma PowerwalkSlimFit ging ik in 2022 van 74,4 naar 60 kilo in 6 maanden tijd. Zonder dieet en met behoud van een leuk leven! Het is echt niet moeilijk als je in de juiste volgorde aan de slag gaat en vertrouwt op het proces en het resultaat. Geen dieetproducten, gewoon meegedaan op feestjes, met Carnaval en Paaspop. Fantastisch. Ik vind het echt leuk om m'n grenzen te verkennen. Per kilo, per test, per week. Easy."


Dit traject wordt al een jaar in heel Nederland ingezet door onze eigen PowerwalkSlimFit Trainers, het is gemaakt voor mensen die op een laagdrempelige manier fitter wilden worden, mede door middel van powerwalken. 

Mensen met overtollig vet hebben een bijkomend voordeel dat de kilo's er vanaf vliegen, zo mooi om te zien!

Lijkt het je iets? Bel dan altijd eerst even.


Je kunt deelnemen als je: 

 • Iedere week op komt dagen
 • Zeker weet dat je gaat doorzetten
 • Openstaat voor test-suggesties op gebied van voeding, beweging, leefstijl
 • Actief deelneemt

null

Kies je voor Vught of voor Boxtel?

Vught Isabellakazerne

We starten stipt op tijd om 20.00 uur op woensdag voor een PowerwalkSlimFit Sessie rondom de Isabellakazerne. We gaan doorstappen en praten of het punt waarop jij bent. Je krijgt opdrachten om te testen deze week. Op maandagavond 20.00 uur hebben we een bespreking via de Zoom. Ben je echt supergemotiveerd dan mag je (niet verplicht) deelnemen aan de PowerwalkTop Training op zondag in Vught om 11.10 uur.

Startdatum

Woensdag
01-03-2023
20:00

Boxtel MontiMar

We starten stipt op tijd om 10.05 uur op vrijdag voor een PowerwalkSlimFit Sessie in Sparrenrijk. We gaan doorstappen en praten of het punt waarop jij bent. Je krijgt opdrachten om te testen deze week. Op maandagavond 20.00 uur hebben we een bespreking via de Zoom. Ben je echt supergemotiveerd dan mag je (niet verplicht) deelnemen aan de PowerwalkTop Training op zondag in Vught om 11.10 uur.

Startdatum

Vrijdag
03-03-2023
10:05

Maak een belafspraak met Karen

Het kan zijn dat je werkgever je graag steunt dmv meebetalen via het Vitaliteitsbudget. Wij werken daar graag aan mee door factuur te splitsen, PO-nummer te regelen etc.

 

Maar voordat je je inschrijft, zorg dan eerst dat je zeker weet dat dit iets voor je is. Maak hier een belafspraak of als we al gebeld hebben, meld je hier aan en kies bij 'opmerkingen' de plaats naar keuze: Vught of Boxtel

Is de knop al om? 

Ben je supergemotiveerd?

Meld je dan nu aan, dan gaan we samen aan de slag ♥